Bettie Wiegman - Klantenservice

 • Geplaatst op
 • Door Bettie Wiegman
 • Geplaatst in Algemeen
 • 7

Stel je hebt een probleem, dan mail je Bettie, vervolgens heb je er geen.
Bettie is een echte gever. Ze geeft je precies wat je nodig hebt!

Bettie - Klantenservice - Melkbusshop.nl

Hoihoi,

Mijn naam is Bettie Wiegman.
Als je een berichtje naar melkbusshop.nl stuurt krijg je contact met mij.
Je kan mij werkelijk alles vragen, geen vraag is mij te gek!

Naast "klantenservice" ligt "klantenbinding" mij ook erg aan het hart, wat dan eigenlijk weer onder marketing valt. Eigenlijk ben ik dus ook van de afdeling "marketing", ik zorg voor leuke acties zodat jullie de korting krijgen die jullie verdienen als vaste klant!

Dit houdt in dat ik me dus ook bezighoud met persoonlijke nieuwsbrieven versturen en blog / nieuwsberichten schrijven. Ik ben er dus echt voor jullie, ik probeer jullie zoveel mogelijk van dienst te zijn met leuke weetjes, nuttige informatie, oplossingsgerichte antwoorden en kortingsacties.

Ik hoop snel weer van je te horen!

Groetjes Bettie
Klantenservice

Contact: [email protected]

Reacties

 1. Melkbusshop Melkbusshop

  De mollenverjager moet voor 80% in de grond geplaatst worden. Dit hoeft niet perse in een molshoop of mollengang. Uiteraard wel op een plek waar de mollen actief zijn.

 2. Wilbert de Vries Wilbert de Vries

  Hoi Bertie,bij de door jullie geleverde ultrasone mollenverjager zat geen gebruiksaanwijzing en geen grondbuis.Ik weet nou niet hoe hem te gebruiken. met vriendelijke groet, Wilbert de Vries

 3. van loon van loon

  graag wil ik 5 kg mollen carbid bestellen.
  kan het niet vinden op jullie site.
  graag reactie.

  mvg

 4. J.Hansen J.Hansen

  De laatste drie jaar is mijn gazon steeds weer geplaagd door molshopen. 1 x een gevangen met klem. Professionele vanger er bij gehaald, kon ze niet vangen. Ze bleven weg. Hij weg, mollen terug. Nu 9 weken ná de behandeling nog steeds geen mol gezien. Gazon gerepareerd met graszoden. Nu uitstekend resultaat. Ben heel erg tevreden. H. Gr. Jan Hansen

 5. Marja Zantinge Marja Zantinge

  Hoihoi Bettie
  Jij bent goed bezig !
  Van harte gefeliciteerd met je ??ste verjaardag !
  Een vrolijke dag toegewenst

Plaats een reactie of vraag
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.